Steak bébigombás paradicsomsalátával
Steak bébigombás paradicsomsalátával
Hozzávalók:
- hideg steak szeletek
A salátához:
- 500 g ChefGomba baby fehér csiperkegomba
- 200 g koktélparadicsom
- 2 citrom leve
- 1 csokor menta
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A húst előző este bepácoljuk só-bors-olaj-rozmaring keverékébe. Felhevített serpenyőben kevés zsiradékon kérgesítjük a húst és ízlés szerinti ideig sütjük (medium, well-done). Kivesszük és félretesszük pihenni.
A gombát és a paradicsomot megmossuk és félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk és megszórjuk apróra vágott mentával.
A húst vékony szeletekre vágjuk és azonnal fogyasztjuk! Kitűnő nyári vacsora!