Steak bebigombas paradicsomsalataval

Steak bébigombás paradicsomsalátával

Hozzávalók:

  • hideg steak szeletek

A salátához:

  • 500 g ChefGomba baby fehér csiperkegomba
  • 200 g koktélparadicsom
  • 2 citrom leve
  • 1 csokor menta
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
A húst előző este bepácoljuk só-bors-olaj-rozmaring keverékébe. Felhevített serpenyőben kevés zsiradékon kérgesítjük a húst és ízlés szerinti ideig sütjük (medium, well-done). Kivesszük és félretesszük pihenni.

A gombát és a paradicsomot megmossuk és félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk és megszórjuk apróra vágott mentával.

A húst vékony szeletekre vágjuk és azonnal fogyasztjuk! Kitűnő nyári vacsora!