Alapanyagainkat kizárólag minősített, stabil háttérrel rendelkező beszállítóktól vásároljuk.
Minőségi alapanyag
1Kiváló minőség
2Az alapanyag-felvásárlástól kezdve a komposztgyártáson át a friss gomba termesztésig teljes körű és ellenőrizhető nyomonkövetési rendszerrel rendelkezünk. A jó gyártási és higiéniai gyakorlaton keresztül a HACCP alapelveken át a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő rendszert működtetünk.
Szabványok
3Tevékenységeinket a GlobalGAP és GRASP, valamint az IFS Food szabványoknak megfelelően végezzük.
Természtési terület
4Csiperkegombát közel 21 ezer négyzetméteren, laskagombát több mint 19 ezer négyzetméteren termesztünk.
Felügyelet
5Biogomba előállításunkat a Biogarancia Kft. felügyeli és tanúsítja. Vizsgálatainkat rendszeresen, akkreditált laboratóriumokban végeztetjük el ezzel is ellenőrizve folyamataink megfelelőségét. A komposztelőállítás és a gombatermesztés a legmodernebb holland technológiával történik, amelynek keretében számítógép által vezérelt automata rendszer biztosítja a folyamatok paramétereinek (hőmérséklet, pára- és széndioxid-tartalom, öntözés, stb.) állandó felügyeletét. Ezáltal tudunk a vevői elvárásoknak megfelelő hozamú és magas minőségű termékeket előállítani és biztosítani.
Továbbképzés
6Kollégáink rendszeresen vesznek részt külföldi és belföldi szakmai kiállításokon, tanulmányutakon, így üzemeinkben a legmodernebb technológiai vívmányokat tudjuk alkalmazni.
Saját flotta
7Friss gombatermékeinket kizárólag saját gépjármű flottával szállítjuk, ezzel is biztosítva, hogy legrövidebb időn belül, a termék frissességét maximálisan megőrizve jusson el Partnereinkhez és ezáltal a fogyasztókhoz.
REFERENCIÁK
Delizia
„Nálunk, a Delizia Gourmet & More üzletben is igen népszerűek a ChefGomba kiváló minőségű gombatermékei. Vevőink egész évben keresik a Gigante barna csiperke grillgombát, a Steak szelet barna csiperke gombát, és hagyományos csiperkét, vagy a gombakülönlegességeket, melyek tökéletes hozzávalói egy kerti grillezésnek a barátokkal, de gyorsan egészséges, akár húsmentes ebédet-vacsorát készíthetünk belőle a konyhában is. Az élelmiszerpiacon erősödő vegán és mentes trendek is növelik a gomba, mint hozzávaló népszerűségét, ezért mi is arra törekszünk, hogy azt a lehető legjobb minőségben a legjobb helyről szerezzük be. Büszkék vagyunk arra, hogy a ChefGomba vegyszermentes környezetben termelt, frissességüket sokáig megőrző, magas minőségű termékei is ott szerepelnek a választékunkban.”
Iglódi Tamás, üzletvezető, Delizia Gourmet&More
Pomo D’oro
Kiváló minőségű termékek, olyan sok variánsban, hogy a konyha szinte minden állomásán tudjuk használni. Legyen szó tésztákról, köretekről vagy akár húsokról.
Rosario Simeoli, konyhafőnök
Pomo D’oro
PasztellBarokk
Jó minőségű gombával a legegyszerűbb étel is „szintet lép”. A ChefGombában sosem csalódtam: tökéletes a gombák íze, kinézete és textúrája. Az egyik kedvencem a Portobello gomba: tölthetjük, grillezhetjük vagy akár vegetáriánus hamburgerbe is tehetjük. Emellett nagyon szeretem a szárított gomba termékcsaládot, ezek a gombák nemcsak klasszikus módon használhatók fel, hanem intenzív ízanyaguk révén fűszerként is bevethetők. Érdemes végigkóstolni az összes friss és szárított gombát, és néha elrugaszkodni a megszokott receptektől, hiszen a gomba rendkívül sokoldalú alapanyag.
Csigó Zita, gasztroblogger
PasztellBarokk
Mona Konyhája
Nagy gombaimádó vagyok, de sajnos sokszor futottam abba bele, hogy bizonyos helyeken vásároltam gombát, aznap nem volt már időm elkészíteni és sajnos másnap mehetett a kukába. Na és itt jön a képbe a ChefGomba! Imádom! Azért is, mert még másnap, harmadnap is tökéletes, nem penészedik be, nem szárad össze, tökéletesen használható és a másik fő szempont, hogy annyiféle gombájuk van, hogy nem győzök választani belőlük..
Kiss Mona
Mona Konyhája
Gastrotherapy
Személyes látogatásom során győződhettem meg róla, hogy az ócsai gombatermesztéssel foglalkozó üzem valóban a legmodernebb felszíni számítógép vezérelt gombafarmok közé tartozik. A munkát az alapanyagoktól a késztermékek előállításáig a legszigorúbb minőségirányítási felügyelet mellett végzik. A hajnali leszedést követően a válogatás és csomagolás után a gomba egyből szállításra kerül, így garantáltan a legfrissebb ChefGomba gombát találhatjuk meg az áruházak polcain. A friss fehér és barna csiperkegomba, a portobello és a laskagomba termékeik, valamint a portfóliójukba tartozó többi termék is mind kiváló minőségűek. A remek alapanyagaikból készített változatos gombás ételek nálunk heti rendszerességgel kerülnek az asztalra.
Miskey Melinda, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó
Gastrotherapy
Henisütneked
A ChefGomba egy hiánypótló termékcsalád. Korábban csak piacon lehetett egy-két olyan gombafajtát fellelni, ami túlmutat a csiperke-laskagomba duón. De most már általuk is elérhetővé váltak olyan gombakülönlegességek is, amelyek igazán megmozgatják a gasztrokultúrát. Nem csak a széles kínálat, de az elérhetőség is csábítóvá teszi a termékeiket, hiszen az általuk kínált választék megtalálható a nagyobb bevásárló központok polcain is. Mindig friss, tökéletes az áru. Én ezért használom a ChefGomba termékcsaládot.
Ámon Henriette, gasztroblogger, Henisütneked
Degeszpocak
Családanyaként és gasztrobloggerként egyaránt fontosnak tartom, hogy mindig megbízható forrásból származó, minőségi alapanyagokat használjak sütés-főzés közben. A ChefGomba termékeit választom, ha gombás ételeket szeretnék készíteni, mert mindig frissek, vegyszermentesek és nem utolsó sorban könnyen elérhetőek a széles körben ismert és a különleges fajták egyaránt. Legyen szó húsos vagy húsmentes, diétás vagy hagyományos ételről, a ChefGomba gombái mindenben megállják a helyüket, az étel főszereplőjeként vagy kiegészítőként is.
ChefGombát használva még az is megszereti a gombát, aki előtte nem szerette 🙂
Molnár-Keresztényi Brigitta, gasztroblogger
Degeszpocak
Mirelle
A gomba, a gombák mindig részét képezték az étkezéseinknek, a flexiteriánus életmódunkhoz remekül passzolnak. A ChefGomba választékából bármit elkészíthetek, a hirtelen jött ötleteim nyomán születő gombás ételek eddig senkinek sem okoztak csalódást és ez nem csak az én érdemem, hanem a hibátlan, jó minőségű alapanyagé is. A gombafogyasztás népszerűsítése szerintem nagyon fontos, az elkövetkező évek radikális gasztronómiai változásainak egyik letéteményese lehet a gomba.
Wessely Márta, gasztronómiai szakértő, PR szaktanácsadó, főszerkesztő, blogger
Mirelle
Gabojsza
Gyepes Gabojsza az első magyar gasztrobloggerek egyike, 13 éve írja az „Anya, ez isteni!…” avagy Gabojsza konyhája blogját.
„A ChefGomba termékeiből bármikor szívesen főzök! Szeretem, mert az áru mindig friss és széles a választék, illetve általuk különlegesebb gombákhoz is hozzá lehet jutni, kedvencem a süngomba.”
Gyepes Gabojsza, gasztroblogger
Gabojsza Konyhája
Ételérzés
Nagyon szeretem a ChefGomba termékeit, mert mindig szépek, frissek és minőségiek. A kínálatukban sokféle gomba megtalálható, így ki tudok próbálni különlegesebb fajtákat is. A gomba kiváló hús helyettesítő alapanyag, amiből olyan vega vagy vegán ételeket is elkészíthetünk, amelyeket még az igazi húsimádók is szeretni fognak. A gomba ráadásul nagyon egészséges és az alakunknak is jót tesz.
Terei-Vigh Krisztina, gasztroblogger
Ételérzés
Élelmiszerbank
A ChefGomba 2015 óta 42 tonna adománnyal támogatta a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját, rajtunk keresztül pedig azt a 300.000 nélkülöző embert, akiknek gondot okoz a napi betevő biztosítása és akiket az Egyesület 350 partnerszervezetén keresztül segít. Együttműködésünk a ChefGombával azért kiemelten fontos számunkra, mert a gomba nemcsak változatossá teszi a rászorulók sokszor egyhangú, szénhidrátban gazdag étkezését, de magas tápanyagtartalma miatt értékes élelmiszerhez jutnak az emberek.
Szabó Szilvia, ügyvezető igazgató
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
© Copyright 2019 ChefGomba