ChefGombaAvokadohajokbaToltottNyersGombasalata

Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta

Hozzávalók:

  • 300 g ChefGomba csiperkegomba
  • 2 közepes avokádó
  • 150 g surimi
  • 1 közepes sárgarépa
  • 10 db koktélparadicsom
  • 2 lime-ból nyert limelé
  • zöldfűszer
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Az avokádókat megfelezzük, majd eltávolítjuk a magot. A húsát óvatosan kiszedjük, kivájjuk, és apró kockákra vágjuk.

Egy keverőtálba tesszük és ráfacsarjuk a lime-ok levét, hogy az avokádó megtartsa a szép zöld színét.

A csiperkegombát leöblítjük és kockákra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a halrudat felkockázzuk, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.

Az avokádóhoz adjuk a nyers gombakockákat, a sárgarépát, a zöldfűszert, a surimi halkockákat és a koktélparadicsomokat.

Miután óvatosan összekevertük, visszatöltjük az avokádóhajókba. Lehetőleg frissen, minél előbb fogyasszuk.