ChefGombaAvokadohajokbaToltottNyersGombasalata

Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta

Hozzávalók:
300 g csiperkegomba
2 közepes avokádó
150 g surimi
1 közepes sárgarépa
10 db koktélparadicsom
2 lime-ból nyert limelé
zöldfűszer
olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Az avokádókat megfelezzük, majd eltávolítjuk a magot. A húsát óvatosan kiszedjük, kivájjuk, és apró kockákra vágjuk.
Egy keverőtálba tesszük, és ráfacsarjuk a lime-ok levét, hogy az avokádó megtartsa a szép zöld színét.
A csiperkegombát leöblítjük és kockákra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a halrudat felkockázzuk, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.
Az avokádóhoz adjuk a nyers gombakockákat, a sárgarépát, a zöldfűszert, a surimi halkockákat és a koktélparadicsomokat.
Miután óvatosan összekevertük, visszatöltjük az avokádóhajókba. Lehetőleg frissen, minél előbb fogyasszuk.