Avokádóba töltött nyers gombasaláta
Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta
Hozzávalók:
- 300 g ChefGomba csiperkegomba
- 2 közepes avokádó
- 150 g surimi
- 1 közepes sárgarépa
- 10 db koktélparadicsom
- 2 lime-ból nyert limelé
- zöldfűszer
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
Az avokádókat megfelezzük, majd eltávolítjuk a magot. A húsát óvatosan kiszedjük, kivájjuk, és apró kockákra vágjuk.
Egy keverőtálba tesszük és ráfacsarjuk a lime-ok levét, hogy az avokádó megtartsa a szép zöld színét.
A csiperkegombát leöblítjük és kockákra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a halrudat felkockázzuk, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.
Az avokádóhoz adjuk a nyers gombakockákat, a sárgarépát, a zöldfűszert, a surimi halkockákat és a koktélparadicsomokat.
Miután óvatosan összekevertük, visszatöltjük az avokádóhajókba. Lehetőleg frissen, minél előbb fogyasszuk.