Csiperkegombás bolognai spagetti
Csiperkegombás bolognai spagetti
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
- 500 g darált hús (borjú vagy sertés ízlés szerint)
- 2 sárgarépa
- 2 doboz egész paradicsom konzerv
- 1 vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 500 g spagetti
- parmezán
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a darált hús, az apróra kockákra vágott csiperkegombát, a vékonyra szeletelt sárgarépát, a fokhagymát és fedő alatt puhára pároljuk. Közben az egész paradicsomokat kis kockákra vágjuk és a legvégén hozzáadjuk a raguhoz. Összeforraljuk és a kifőtt tésztára szedjük. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
TIPP: Amennyiben a ragut a tésztától külön tároljuk, úgy másnap is fogyasztható.