ChefGomba csiperkegombas bolognai spagetti

Csiperkegombás bolognai spagetti

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 500 g darált hús (borjú vagy sertés ízlés szerint)
  • 2 sárgarépa
  • 2 doboz egész paradicsom konzerv
  • 1 vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 500 g spagetti
  • parmezán
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a darált hús, az apróra kockákra vágott csiperkegombát, a vékonyra szeletelt sárgarépát, a fokhagymát és fedő alatt puhára pároljuk. Közben az egész paradicsomokat kis kockákra vágjuk és a legvégén hozzáadjuk a raguhoz. Összeforraljuk és a kifőtt tésztára szedjük. Reszelt parmezánnal tálaljuk.

TIPP: Amennyiben a ragut a tésztától külön tároljuk, úgy másnap is fogyasztható.