ChefGomba csirkecombok gombás édesburgonyával

Csirkecombok gombás édesburgonyával

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba csiperkegomba
  • 200 g shiitake
  • 5 édesburgonya
  • 5-6 csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • kakukkfű
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A nyers édesburgonyákat megpucoljuk és kockákra vágjuk, a gombákat pedig negyedeljük. Mindkettőt a tepsi aljára tesszük. Rátesszük a sózott, borsozott csirkecombokat és egész fokhagymagerezdeket. Megszórjuk kakukkfűvel vagy friss rozmaringgal, de akár mindkettővel és 200 fokos sütőben kb. 60 percig fedő alatt puhára pároljuk.

TIPP: Az édesburgonya helyettesíthető sütőtökkel vagy sütnivaló burgonyával, a shiitake pedig más termesztett gombával!