Csirkecombok gombás édesburgonyával
Csirkecombok gombás édesburgonyával
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba csiperkegomba
- 200 g shiitake
- 5 édesburgonya
- 5-6 csirkecomb
- 1 fej fokhagyma
- kakukkfű
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A nyers édesburgonyákat megpucoljuk és kockákra vágjuk, a gombákat pedig negyedeljük. Mindkettőt a tepsi aljára tesszük. Rátesszük a sózott, borsozott csirkecombokat és egész fokhagymagerezdeket. Megszórjuk kakukkfűvel vagy friss rozmaringgal, de akár mindkettővel és 200 fokos sütőben kb. 60 percig fedő alatt puhára pároljuk.
TIPP: Az édesburgonya helyettesíthető sütőtökkel vagy sütnivaló burgonyával, a shiitake pedig más termesztett gombával!