Csirkemell gombás póréhagymás raguval
Csirkemell gombás póréhagymás raguval
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba Gourmet baby csiperkegomba
- 1 kisebb póréhagyma
- 1 dl rizstejszín
- kakukkfű, só, bors
- 1 csirkemell bőrével
Elkészítés:
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk és berakjuk a sütőbe sülni és aranybarnára sütjük. A raguhoz a baby csiperkegombákat és a felszeletelt póréhagymát egy serpenyőben puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük. Hozzáadjuk a tejszínes habarást és összeforraljuk.
A csirkemellet szeletekre vágjuk és a gombás póréhagymás raguval és pirított burgonyával tálaljuk.
TIPP: nagyon gyors és kiadós vasárnapi ebéd.