ChefGomba csirkemell gombas porehagymas raguval

Csirkemell gombás póréhagymás raguval

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba Gourmet baby csiperkegomba
  • 1 kisebb póréhagyma
  • 1 dl rizstejszín
  • kakukkfű, só, bors
  • 1 csirkemell bőrével

Elkészítés:
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk és berakjuk a sütőbe sülni és aranybarnára sütjük. A raguhoz a baby csiperkegombákat és a felszeletelt póréhagymát egy serpenyőben puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük. Hozzáadjuk a tejszínes habarást és összeforraljuk.
A csirkemellet szeletekre vágjuk és a gombás póréhagymás raguval és pirított burgonyával tálaljuk.

TIPP: nagyon gyors és kiadós vasárnapi ebéd.