Gombasaláta csicseriborsós garnélával

ChefGomba gomba csicseriborsos garnelaval

Gombasaláta csicseriborsós garnélával

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba Gourmet baby barna csiperkegomba
  • 1 doboz főtt csicseriborsó lecsepegtetve, lehártyázva
  • 200 g tisztított fagyasztott garnéla
  • hámozott paradicsom (kockák, de lehet konzerv is)
  • koriander
  • fokhagyma, só, bors

Elkészítés:
A gombát sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és lepirítjuk. Hozzákeverjük a csicseriborsót, a kockázott paradicsomot és az előpirított garnélarákokat. Pirítóssal tálaljuk és hidegen-melegen egyaránt fogyaszthatjuk.

TIPP: a garnéla romlékonysága miatt az elkészítés napján fogyasszuk el!