Currys gombás thai egytálétel
Currys gombás thai egytálétel
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba csiperkegomba
- 1 csirkemellfilé
- 1 evőkanál csípős currypor
- 2-3 dl kókusz főzőtejszín
- 2 kaliforniai paprika (1 sárga, 1 zöld)
- 3 zellerszár
- snidling
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A kockára vágott csirkemellet olajon egy felhevített serpenyőben fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott és negyedelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és összepirítjuk. Megszórjuk curryporral, felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Hozzáadjuk a paprikakockákat és a zellerkarikákat és összepároljuk.
Azon melegében, frissen fogyasztjuk, kitűnő melengető egytálétel. Levesként is fogyaszthatjuk, akkor öntsük fel tetszés szerint zöldség alaplével.