Currys gombás thai egytálétel

Currys gombas thai egytal

Currys gombás thai egytálétel

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba csiperkegomba
  • 1 csirkemellfilé
  • 1 evőkanál csípős currypor
  • 2-3 dl kókusz főzőtejszín
  • 2 kaliforniai paprika (1 sárga, 1 zöld)
  • 3 zellerszár
  • snidling
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A kockára vágott csirkemellet olajon egy felhevített serpenyőben fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott és negyedelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és összepirítjuk. Megszórjuk curryporral, felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Hozzáadjuk a paprikakockákat és a zellerkarikákat és összepároljuk.

Azon melegében, frissen fogyasztjuk, kitűnő melengető egytálétel. Levesként is fogyaszthatjuk, akkor öntsük fel tetszés szerint zöldség alaplével.