Gombás lecsó
Gombás lecsó
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
- 1,5 kg lecsópaprika
- 1,5 kg húsos, lédús paradicsom
- 1 szál szárazkolbász
- 2 db vöröshagyma
- 1-2 teáskanál pirospaprika
- olaj, só
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a karikára vágott paprikákat és 5-8 perc múlva hozzáadjuk a kolbászkarikákat és a negyedelt gombákat.
További 5-6 percig együtt pároljuk, lehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával.
A legvégén adjuk hozzá a kockára vágott, hámozott paradicsomokat. Összeforraljuk 2-3 percig, de figyeljünk arra, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak, ne főzzük túl a zöldségeket.