,

Gombás lecsó

Gombas lecso

Gombás lecsó

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 1,5 kg lecsópaprika
  • 1,5 kg húsos, lédús paradicsom
  • 1 szál szárazkolbász
  • 2 db vöröshagyma
  • 1-2 teáskanál pirospaprika
  • olaj, só

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a karikára vágott paprikákat és 5-8 perc múlva hozzáadjuk a kolbászkarikákat és a negyedelt gombákat.

További 5-6 percig együtt pároljuk, lehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával.

A legvégén adjuk hozzá a kockára vágott, hámozott paradicsomokat. Összeforraljuk 2-3 percig, de figyeljünk arra, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak, ne főzzük túl a zöldségeket.