,

Gombás-spárgás tortellini

Spargas gombas tortellini

Gombás-spárgás tortellini

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba csiperkegomba
  • 500 g fehér spárga
  • 250 g tortellini
  • 2 dl rizstejszín
  • petrezselyem
  • fokhagymapor
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A spárgát megpucoljuk és 2 centis darabokra vágjuk. Megpároljuk és lecsepegtetjük.

A gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a spárgát, fokhagymaporral fűszerezzük, sózzuk-borsozzuk.

Kifőzzük a kész tortelliniket, hozzáadjuk a gombás-spárgához, majd felöntjük tejszínnel. Ha nagyon sűrű, egy kevés folyadékkal hígítjuk. Frissen vágott petrezselyemmel megszórjuk és azonnal tálaljuk.