,

Gombasaláta remulád-öntettel

Gombasaláta

Gombasaláta remulád-öntettel

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba kisebb méretű barna csiperkegomba
  • 500 g főtt salátaburgonya
  • 500 g csirkemell

Az öntethez:

  • 2 dl majonéz
  • 1-1,5 dl főzőtejszín
  • 5 db közepes csemegeuborka apró kockára vágva
  • citromlé
  • tárkony, metélőhagyma, koriander

Elkészítés:
Az öntet hozzávalóit összekeverjük és pihentetjük, hogy összeérjenek az ízek.

A kockára vágott csirkemellet lepirítjuk, félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk a negyedelt gombát, félretesszük, hagyjuk kihűlni.

A csirkét és a gombát óvatosan összeforgatjuk a felkockázott főtt burgonyával, majd az egészet beleforgatjuk az öntetbe.

Friss tavaszi salátaágyon, hidegen tálaljuk.