Gombasaláta remulád-öntettel
Gombasaláta remulád-öntettel
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba kisebb méretű barna csiperkegomba
- 500 g főtt salátaburgonya
- 500 g csirkemell
Az öntethez:
- 2 dl majonéz
- 1-1,5 dl főzőtejszín
- 5 db közepes csemegeuborka apró kockára vágva
- citromlé
- tárkony, metélőhagyma, koriander
Elkészítés:
Az öntet hozzávalóit összekeverjük és pihentetjük, hogy összeérjenek az ízek.
A kockára vágott csirkemellet lepirítjuk, félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk a negyedelt gombát, félretesszük, hagyjuk kihűlni.
A csirkét és a gombát óvatosan összeforgatjuk a felkockázott főtt burgonyával, majd az egészet beleforgatjuk az öntetbe.
Friss tavaszi salátaágyon, hidegen tálaljuk.