Pirított gombás sült kápia paprikás szendvics

Piritott gombas szendvics

Pirított gombás sült kápia paprikás szendvics

Hozzávalók:

  • 300 g ChefGomba laskagomba és shiitake vegyesen
  • 4-5 kápia paprika
  • kecskesajt
  • zöldfűszer
  • fokhagyma
  • pirítós
  • só, bors, olívaolaj

Elkészítés:
A kápia paprikákat tepsibe tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal és kb. 40 perc alatt megsütjük. Sütés közben forgassuk, hogy egyformán süljön. Nem baj, ha néhol fekete. Amikor megsült, várjuk meg, míg kihűl. Óvatosan lehúzzuk a héját és csíkokra vágjuk.

A szeletelt gombát sózzuk, borsozzuk, fokhagymával fűszerezzük és lepirítjuk. Összekeverjük a felcsíkozott paprikával.

A pirítósra kecskesajtot morzsolunk és rátesszük a paprikás gombát.

Zöldsalátával és avokádószeletekkel kínáljuk! Kitűnő hétvégi villás reggeli!