,

Laskagombás-káposztás tortilla falatkák

Laskas kaposztas tortilla falatkak

Laskagombás-káposztás tortilla falatkák

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba laskagomba levél
  • fél káposzta
  • kevés cukor
  • tortilla
  • paradicsom
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A káposztát nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük és kevés olajon kevés cukorral karamellizáljuk, pároljuk, pirítjuk. Sózzuk és borsozzuk, kb. 20 perc alatt hagyjuk megpuhulni.

A laskagombát megmossuk, Julienne-re vágjuk és kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a káposztába.

A kiterített torillalapokra halmozzuk a káposztás-gombás tölteléket, feltekerjük, 3-4 részre vágjuk és szendvicstűvel megtűzzük. Kockára vágott paradicsommal tálaljuk.

Kitűnő és különleges vendégváró őszi falat.