Laskagombás-káposztás tortilla falatkák
Laskagombás-káposztás tortilla falatkák
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba laskagomba levél
- fél káposzta
- kevés cukor
- tortilla
- paradicsom
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A káposztát nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük és kevés olajon kevés cukorral karamellizáljuk, pároljuk, pirítjuk. Sózzuk és borsozzuk, kb. 20 perc alatt hagyjuk megpuhulni.
A laskagombát megmossuk, Julienne-re vágjuk és kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a káposztába.
A kiterített torillalapokra halmozzuk a káposztás-gombás tölteléket, feltekerjük, 3-4 részre vágjuk és szendvicstűvel megtűzzük. Kockára vágott paradicsommal tálaljuk.
Kitűnő és különleges vendégváró őszi falat.