Mangósalsával töltött Portobello
Mangósalsával töltött Portobello
Hozzávalók:
- 8 db ChefGomba Portobello
- 500 g zöldspárga
- 1 nagyobb, közepesen érett mangó
- 1 nagy kaliforniai paprika
- 1 kisebb kígyóuborka
- 2 citrom leve
- 1 csokor friss menta
- pici só
Elkészítés:
A Portobello gombák tönkjét kitörjük, folyó víz alatt gyorsan átöblítjük. A felhevített grill lapra helyezzük.
A spárgát megtisztítjuk és megpároljuk.
A salsához a mangóhúst, a paprikát, az uborkát kis kockákra vágjuk és összeforgatjuk. Picit sózzuk és rácsavarjuk a citromok levét és megszórjuk apróra vágott mentával.
Az elkészült grillgombákba töltjük és azonnal, frissen fogyasztjuk. Üdítő ízek, a vegánoknak elhagyhatatlan nyári sláger.