Mangosalsaval toltott Portobello

Mangósalsával töltött Portobello

Hozzávalók:

  • 8 db ChefGomba Portobello
  • 500 g zöldspárga
  • 1 nagyobb, közepesen érett mangó
  • 1 nagy kaliforniai paprika
  • 1 kisebb kígyóuborka
  • 2 citrom leve
  • 1 csokor friss menta
  • pici só

Elkészítés:
A Portobello gombák tönkjét kitörjük, folyó víz alatt gyorsan átöblítjük. A felhevített grill lapra helyezzük.
A spárgát megtisztítjuk és megpároljuk.

A salsához a mangóhúst, a paprikát, az uborkát kis kockákra vágjuk és összeforgatjuk. Picit sózzuk és rácsavarjuk a citromok levét és megszórjuk apróra vágott mentával.

Az elkészült grillgombákba töltjük és azonnal, frissen fogyasztjuk. Üdítő ízek, a vegánoknak elhagyhatatlan nyári sláger.