ChefGomba Grilltal

Grilltál

Hozzávalók 4 főre:

  • 600 g ChefGomba csiperkegomba steak szelet
  • 1 kg barna csiperkegomba
  • 2 kg grillezni való hús vegyesen (pl. grillkolbász, csirkemell, szűzpecsenye, stb.)
  • A páchoz: fokhagyma, olívaolaj, só, bors
  • A salátához: újkáposzta, citrom, friss kapor, só, olívaolaj

Elkészítés:
Fokhagyma, só, bors, olívaolajból pácot készítünk. Ebbe egyaránt beletehetjük a gombákat és a húsokat is, külön-külön.

A felforrósított grill lapra helyezzük a húsokat, mellé a gombákat és meggrillezzük azokat.

Az új fehérkáposztát vékony csíkokra vágjuk. Citrom levéből, sóból, apróra vágott friss kaporból és olívaolajból öntetet készítünk, majd ebbe beleforgatjuk óvatosan a káposztát.

Mire megsülnek a grill lapon a finomságok, máris tálalhatjuk és fogyasztjuk. Ízlés szerint még ajvárral is fokozhatjuk a hangulatot.