Grilltál
Grilltál
Hozzávalók 4 főre:
- 600 g ChefGomba csiperkegomba steak szelet
- 1 kg barna csiperkegomba
- 2 kg grillezni való hús vegyesen (pl. grillkolbász, csirkemell, szűzpecsenye, stb.)
- A páchoz: fokhagyma, olívaolaj, só, bors
- A salátához: újkáposzta, citrom, friss kapor, só, olívaolaj
Elkészítés:
Fokhagyma, só, bors, olívaolajból pácot készítünk. Ebbe egyaránt beletehetjük a gombákat és a húsokat is, külön-külön.
A felforrósított grill lapra helyezzük a húsokat, mellé a gombákat és meggrillezzük azokat.
Az új fehérkáposztát vékony csíkokra vágjuk. Citrom levéből, sóból, apróra vágott friss kaporból és olívaolajból öntetet készítünk, majd ebbe beleforgatjuk óvatosan a káposztát.
Mire megsülnek a grill lapon a finomságok, máris tálalhatjuk és fogyasztjuk. Ízlés szerint még ajvárral is fokozhatjuk a hangulatot.