Mezes szojaszoszos gombafejek

Mézes-szójaszószos gombafejek baconbe göngyölt sárgarépaágyon

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba baby barna csiperkegomba
  • 8-10 új, zsenge sárgarépa
  • 10 szelet bacon

A páchoz:

  • 3-4 evőkanál méz
  • 3-4 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál szezámolaj

Elkészítés:
A pác összetevőit homogénre keverjük, majd beletesszük a megmosott csiperkegomba fejeket. A sárgarépákat meghámozzuk, majd begöngyöljük a baconszeletekbe és tepsiben 200 fokon ropogósra sütjük, kb. 20-25 perc alatt.

A gombafejeket átpirítjuk: először gyöngyözni fog, de hagyjuk, hogy ráragadjon, rápiruljon a máz.
Frissen tálaljuk és fogyasztjuk!