, ,

Spárgás-gombás saláta

Spargas gombas salata

Spárgás-gombás saláta

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba bébi csiperkegomba
  • citromlé
  • friss kapor
  • olívaolaj, só, bors
  • 500 g fehér spárga

Elkészítés:
A gombafejeket kevés vízzel pár percig pároljuk, kiszedjük és hagyjuk kihűlni.

Az olívaolajhoz keverjük az apróra vágott kaprot, sót, borsot, citromlevet, majd beleforgatjuk a gombákat és állni hagyjuk.

A spárgát megtisztítjuk, 2 centis darabokra vágjuk, majd megpároljuk. Összeforgatjuk a gombával és azonnal fogyasztjuk.

TIPP: Kapor helyett használhatunk snidlinget vagy petrezselymet is, citromlé helyett pedig bármilyen gyümölcsecetet, ízlés szerint.