Tonhalkrémmel töltött gombafejek

Tonhalkrémmel töltött gombafejek 2023

Tonhalkrémmel töltött gombafejek

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 125 g krémsajt
  • 180-200 g tonhaltörzs
  • frissen vágott snidling
  • fél citrom leve
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A gombatönköt kitörjük, félretesszük. A gombafejeket kevés olajon átgrillezzük, majd hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a tölteléket: a krémsajtot és a tonhalat villával darabosra keverjük, sózzuk, hozzáadjuk a felaprított friss snidlinget, a citrom levével ízesítjük, majd a gombafejekbe töltjük.

Friss kevert salátával gyors és laktató nyáresti vacsora, de vendégvárónak is szuper, mivel fél órán belül készen is van.