Áfonyás grilltál
Áfonyás grilltál
Hozzávalók:
- 4 ChefGomba Portobello
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
- 3 ChefGomba ördögszekér laskagomba
- olaj, méz, szójaszósz, só, bors
- 150-200 g friss áfonya
Elkészítés:
A gombákat megmossuk. A Portobello ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a barna csiperkegomba fejekből kitörjük a tönköt, az ördögszekér laskát pedig vízszintesen szeleteljük. Felhevített serpenyőben kevés olajon grillezni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fokhagymaporral, meglocsoljuk mézzel és szójaszósszal. Készre grillezzük.
Nagy tálra halmozzuk és meghintjük a megmosott áfonyával. Különleges kombináció önállóan köretként, de pirítóssal vacsoraként is.