Tojássalátával töltött Portobello
Tojássalátával töltött Portobello
Hozzávalók:
A tojássalátához:
- 150 g natúr joghurt
- 2-3 fej hónapos retek vagy egy fél uborka
- 3 főtt tojás
- 150-200 g sajtkrém
- kis csokor kapor
- só, bors
A gombához:
- 4 ChefGomba Portobello
- marinád: olaj, méz, szójaszósz, fokhagymapor, só, bors
Díszítéshez:
- 1 csésze zöldborsó
Elkészítés:
A salátához a főtt tojást és a zöldségeket apró kockákra vágjuk és összeforgatjuk a többi hozzávalóval.
Elkészítjük a marinádot: az összetevőket összekeverjük, beletesszük a gombákat, átforgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben vagy grillen a gomba mindkét oldalát 2-3 percig grillezzük.
A gombafejekbe töltjük a tojássalátát, tetejüket pedig megszórjuk párolt zöldborsóval.
Azonnal fogyasztjuk ezt a könnyű nyári vacsorát.