,

Tojássalátával töltött Portobello

Tojassalataval toltott Porto

Tojássalátával töltött Portobello

Hozzávalók:

A tojássalátához:

  • 150 g natúr joghurt
  • 2-3 fej hónapos retek vagy egy fél uborka
  • 3 főtt tojás
  • 150-200 g sajtkrém
  • kis csokor kapor
  • só, bors

A gombához:

  • 4 ChefGomba Portobello
  • marinád: olaj, méz, szójaszósz, fokhagymapor, só, bors

Díszítéshez:

  • 1 csésze zöldborsó

Elkészítés:
A salátához a főtt tojást és a zöldségeket apró kockákra vágjuk és összeforgatjuk a többi hozzávalóval.

Elkészítjük a marinádot: az összetevőket összekeverjük, beletesszük a gombákat, átforgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben vagy grillen a gomba mindkét oldalát 2-3 percig grillezzük.

A gombafejekbe töltjük a tojássalátát, tetejüket pedig megszórjuk párolt zöldborsóval.

Azonnal fogyasztjuk ezt a könnyű nyári vacsorát.