Aszalt szilvával töltött csirkemell vörösboros gombaszószban
Aszalt szilvával töltött csirkemell vörösboros gombaszószban
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba csiperkegomba
- 1000 g csirkemell
- 300 g aszalt szilva
- 1 dl vörösbor
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd aszalt szilvával megtöltjük és pálcikával felszúrjuk. Serpenyőben kevés olajon, kis víz hozzáadásával megpároljuk. A maradék aszalt szilvát is a húsok mellé tesszük és a vörösborral felöntjük.
Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát és addig főzzük, amíg a mellé helyezett aszalt szilva besűríti a vörösboros gombás szószt.
Főtt rizzsel tálaljuk. Ne hagyjuk az ételt felügyelet nélkül, mert az aszalt szilva könnyen megéghet! A párolás alatt pótoljuk a vizet!