ChefGomba azsiai csirkemell gombaval

Ázsiai gombás-zöldséges csirkemell

Hozzávalók:
1 tálca Exotic ChefMix
1 nagyobb csirkemell
1 cukkini
3-4 bébikukorica
1 kaliforniai paprika
3-4 brokkolirózsa
ázsiai fűszerkeverék
kis darab gyömbér
koriander
olaj, só, bors

Elkészítés:
A zöldségeket és a csirkemellet csíkokra vágjuk.

A csirkemellet olajon aranybarnára pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, kiszedjük és félretesszük. A serpenyőbe dobjuk a gombát és kérgesre pirítjuk. Megszórjuk ázsiai fűszerkeverékkel és, ha szükséges, sózzuk. Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért is és megbolondíthatjuk friss citromfűvel is. Ezután a sárgarépával, a brokkolival és a hagymákkal tovább pirítjuk még 5 percig.

Visszatesszük a csirkemellet, majd legvégén a paprikát és a cukkinit, majd 3 perc után levesszük a tűzről, hogy roppanósak maradjanak.

Megszórjuk friss korianderrel és azonnal tálaljuk.