ChefGomba báránycsülök laskagombával

Báránycsülök laskagomba szósszal

Hozzávalók:

  • 500-600 g ChefGomba laskagomba
  • 3 báránycsülök
  • 4 közepes sárgarépa
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 szár rozmaring
  • olaj, só, bors

Elkészítés:

Olajból, sóból, borsból, fokhagymából és rozmaringból pácot készítünk. A laskagombát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, majd a báránnyal együtt megforgatunk a pácban és néhány órán át állni hagyjuk.

A hús nagyságától függően egy fedeles tepsiben 200 fokon kb. 1,5-2 óra alatt omlósra sütjük a báránycsülköket. Mikor a hús majdnem kész, mellé tesszük a gombát és a sárgarépát és együtt készre sütjük.

Zöldpesztóval kevert gnocchival tálaljuk