Báránycsülök laskagomba szósszal
Báránycsülök laskagomba szósszal
Hozzávalók:
- 500-600 g ChefGomba laskagomba
- 3 báránycsülök
- 4 közepes sárgarépa
- 1 fej fokhagyma
- 1 szár rozmaring
- olaj, só, bors
Elkészítés:
Olajból, sóból, borsból, fokhagymából és rozmaringból pácot készítünk. A laskagombát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, majd a báránnyal együtt megforgatunk a pácban és néhány órán át állni hagyjuk.
A hús nagyságától függően egy fedeles tepsiben 200 fokon kb. 1,5-2 óra alatt omlósra sütjük a báránycsülköket. Mikor a hús majdnem kész, mellé tesszük a gombát és a sárgarépát és együtt készre sütjük.
Zöldpesztóval kevert gnocchival tálaljuk