ChefGomba gombás kaszinótojás

Gombás kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 250-300 g ChefGomba csiperkegomba
  • 6 tojás
  • petrezselyem
  • 1-2 evőkanál majonézes torma
  • 1-2 evőkanál tejföl
  • só, bors

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, óvatosan megpucoljuk úgy, hogy a fehérje ne sérüljön meg és kettévágjuk. A sárgáját sóval, borssal, majonézes tormával és tejföllel villával összedolgozzuk.
A csiperkegombát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. Hozzáadjuk a tojáskrémhez és apróra vágott friss petrezselyemmel ízesítjük. Jól összedolgozzuk és visszatöltjük a tojásfehérjékbe.

TIPP: ezt a finom tölteléket kivájt paradicsomokba is tölthetjük, ilyenkor a kis kalapokat díszítésként a tetejére visszarakjuk. Friss salátaágyon tálaljuk.