Gombás kaszinótojás
Gombás kaszinótojás
Hozzávalók:
- 250-300 g ChefGomba csiperkegomba
- 6 tojás
- petrezselyem
- 1-2 evőkanál majonézes torma
- 1-2 evőkanál tejföl
- só, bors
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, óvatosan megpucoljuk úgy, hogy a fehérje ne sérüljön meg és kettévágjuk. A sárgáját sóval, borssal, majonézes tormával és tejföllel villával összedolgozzuk.
A csiperkegombát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. Hozzáadjuk a tojáskrémhez és apróra vágott friss petrezselyemmel ízesítjük. Jól összedolgozzuk és visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
TIPP: ezt a finom tölteléket kivájt paradicsomokba is tölthetjük, ilyenkor a kis kalapokat díszítésként a tetejére visszarakjuk. Friss salátaágyon tálaljuk.