Érték és Minőség Nagydíjat nyertünk

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében szeptember 9-én. Idén a védjegy használatot és a kitüntetést 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 41 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen. A legkiemelkedőbb pályázatok közül 12-en, munkájuk külön elismeréseként értékes különdíjakban is részesültek, köztük a Bio-Fungi Kft. ChefGomba Gourmet termékcsaládja is.

EMIN BioFungi Chefgomba 1

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese. A Pályázat Kiírói Tanácsa a vírushelyzet okozta nehéz időszakban különösen fontosnak tartotta, hogy saját eszközrendszerével, a kitüntető címek elnyerésének lehetőségével segítséget nyújtson a gazdasági és a kulturális élet szereplőinek itthon és a Kárpát-régió egész területén. Az idei díjazottak között – hasonlóan az előző évekhez – többségében kis-és középvállalkozás található, de örömteli változás, hogy egyre több mikró vállalkozás bizonyítani kíván világszínvonalú produktumával a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyén.

EMIN BioFungi Chefgomba 2

A pályázati rendszer ráirányítja a figyelmet a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalára, és elősegíti a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását.

A DIAMOND Szervezőiroda Bt. hagyományteremtő céllal különdíjat alapított az általa kiválasztott, tárgyévben védjegy használatot nyert pályázó részére. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázathoz kapcsolódó: A TUDÁS HATALOM Különdíj egy szellemi vagyon felmérés.

A különdíjat dr. Szőcs Andrea egyetemi docens, Ferenczy Noémi díjas kortárs iparművész által készített egyedi dísztárgy és Balázs Károly grafikusművész által készített díszoklevél tanúsítja. A különdíjat dr. Siklós Kata, a cég szellemi tulajdon-védelmi szakértője és Kiss Károlyné Ildikó a védjegy alapítója adja át.

Az idei elismerés a BIO-FUNGI Kft-t illette meg.

EMIN BioFungi Chefgomba 3

Forrás és bővebb információ: Érték és Minőség Nagydíj honlapja