,

Fetasajttal töltött gombafejek

fetasajttal toltott gombafejek

Feta sajttal töltött gombafejek

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba csiperkegomba
  • 200 g fetasajt
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 100 g szárított paradicsom
  • 3 ek kapribogyó
  • fokhagyma
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejeket enyhén sós vízben, mindkét oldalán 3-4 percig pároljuk.

Olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból pácot készítünk. A gombát lecsepegtetjük, és az olajos pácban állni hagyjuk.

Tálalás előtt egy tálba kiszedjük a gombafejeket, majd a kockára vágott feta sajttal megtöltjük.

Tetejére apróra vágott snidlinget és szárított paradicsomot szórunk, illetve kapribogyóval is díszíthetjük.