Fetasajttal töltött gombafejek
Feta sajttal töltött gombafejek
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba csiperkegomba
- 200 g fetasajt
- 1 csokor metélőhagyma
- 100 g szárított paradicsom
- 3 ek kapribogyó
- fokhagyma
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejeket enyhén sós vízben, mindkét oldalán 3-4 percig pároljuk.
Olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból pácot készítünk. A gombát lecsepegtetjük, és az olajos pácban állni hagyjuk.
Tálalás előtt egy tálba kiszedjük a gombafejeket, majd a kockára vágott feta sajttal megtöltjük.
Tetejére apróra vágott snidlinget és szárított paradicsomot szórunk, illetve kapribogyóval is díszíthetjük.