ChefGomba szelesmetelt zoldsegekkel es gombaval

Vegyes gombás zöldséges szélesmetélt

Hozzávalók:
500 g ChefGomba vegyes gomba (pl. csiperkegomba, shiitake, déli tőkegomba)
1 kisebb fej brokkoli rózsáira szedve
2 nagyobb sárgarépa
1 nagyobb csirkemell kockázva
300-400 g szélesmetélt
2 evőkanál zöldpesto
olaj, só, bors

Elkészítés:
A csirkemell kockákat kevés olajon – szükség esetén kis folyadékkal – puhára pároljuk, majd lepirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket és sózzuk, borsozzuk, majd legvégén a gombákat is rádobjuk és összepirítjuk. Hozzákeverjük a pestot és a kifőtt tésztával azonnal tálaljuk.
Igény szerint megszórhatjuk reszelt parmezánnal és pirított magvakkal is.
Természetesen a gombafélék ízlés szerint változtathatók,  vegánoknak is kiváló a hús elhagyásával!