ChefGombaFrissVegyesSalataGombaval

Friss saláta vegyes gombával

Hozzávalók:

  • 250 g ChefGomba csiperkegomba és laskagomba vegyesen
  • 200 g bébispenót
  • 6-7 db fürjtojás
  • 1 csokor hónapos retek
  • néhány karika uborka
  • újhagyma
  • fokhagyma
  • balzsamecet
  • mustár
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Felhevített olajon átpirítjuk a fokhagymát, majd rászórjuk a szeletelt laskát. Sózzuk, borsozzuk. Pár perc alatt készre pirítjuk.

A bébispenótot egy salátás tálban összeforgatjuk az uborkaszeletekkel, az apróra vágott újhagymával és a kockára vágott retekkel, majd hozzáadjuk az átpirított laskagombát és legvégén óvatosan ráhelyezzük a félbevágott fürjtojásokat.

Elkészítjük a dresszinget: ízlés szerint az olajat, a mustárt, a balzsamecetet és a borsot összekeverjük, majd ezzel meglocsoljuk a laskás spenótsalátát.