Gomba pocket bowl

Gomba poke bowl

Hozzávalók:

  • 3 ChefGomba ördögszekér laskagomba
  • negyed lilakáposzta
  • 2 szelet lazac
  • 1 cukkini
  • 300 g főtt rizs
  • 1 édeskömény
  • 2 evőkanál céklacsíra
  • só, bors

Öntethez:

  • gránátalmamag
  • olívaolaj
  • cukor
  • citrom leve
  • friss koriander

Elkészítés:
A káposztát vékonyra szeleteljük, ízesítjük sóval, cukorral, citromlével.

Az ördögszekér laskát, a cukkinit és az édesköményt szeletekre vágott és egy serpenyőben hirtelen megpirítjuk. A halat kockákra vágjuk és szintén hirtelen megpirítjuk.

Egy mélyebb tál aljára tesszük a főtt rizst, majd ráhalmozzuk körben a többi feltétet, a zöldségeket és a halat. Megszórjuk a csírával, majd az öntet hozzávalóit összekeverjük és a poke bowl-ra locsoljuk.

Előző nap is elkészíthetjük a hozzávalókat, másnap pedig csak átmelegítjük, hogy gyors és egészséges vacsora legyen.