Grillezett Portobello káposztaágyon
Grillezett Portobello káposztaágyon
Hozzávalók:
- 4 ChefGomba Portobello
- negyed fej lilakáposzta
- negyed fej fehér káposzta
- 1 édeskömény és a zöldje
- 1 kaliforniai paprika
- 1 gránátalma magjai
- citrom
- cukor
- olívaolaj, só
Elkészítés:
A káposztákat hajszálvékonyra, a paprikát csíkokra vágjuk, ízesítjük sóval, cukorral, citromlével és állni hagyjuk.
A Portobello gombát vastagabb és az édesköményt vékonyabb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk.
A káposztákat tányérra helyezzük, rátesszük a gomba és az édeskömény szeleteket, hozzászórjuk a gránátalma magjait, majd az édeskömény zöldjével díszítjük.