Portobello kaposztaagyon

Grillezett Portobello káposztaágyon

Hozzávalók:

  • 4 Portobello
  • negyed fej lilakáposzta
  • negyed fej fehér káposzta
  • 1 édeskömény és a zöldje
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 gránátalma magjai
  • citrom
  • cukor
  • olívaolaj, só

Elkészítés:
A káposztákat hajszálvékonyra, a paprikát csíkokra vágjuk, ízesítjük sóval, cukorral, citromlével és állni hagyjuk.

A Portobello gombát vastagabb és az édesköményt vékonyabb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk.

A káposztákat tányérra helyezzük, rátesszük a gomba és az édeskömény szeleteket, hozzászórjuk a gránátalma magjait, majd az édeskömény zöldjével díszítjük.