Gomba sztroganoff

Gomba Sztroganoff

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 600 g bélszín
  • 1 hagyma
  • 200 g csemegeuborka
  • 1,5-2 dl főzőtejszín
  • mustár
  • petrezselyem
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A gombát, a húst és a csemegeuborkát csíkokra vágjuk.

A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk és 3-4 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombacsíkokat, újabb 2-3 percig pirítjuk, majd az uborkacsíkokat. Beletesszük a mustárt és a tejszínt is, majd a legvégén meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.

Nagyon gyorsan elkészül és fontos, hogy csak bélszínt használjunk hozzá. Azonnal tálaljuk, ízlés szerint például főtt burgonyával!