Gomba Sztroganoff
Gomba Sztroganoff
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
- 600 g bélszín
- 1 hagyma
- 200 g csemegeuborka
- 1,5-2 dl főzőtejszín
- mustár
- petrezselyem
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A gombát, a húst és a csemegeuborkát csíkokra vágjuk.
A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk és 3-4 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombacsíkokat, újabb 2-3 percig pirítjuk, majd az uborkacsíkokat. Beletesszük a mustárt és a tejszínt is, majd a legvégén meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.
Nagyon gyorsan elkészül és fontos, hogy csak bélszínt használjunk hozzá. Azonnal tálaljuk, ízlés szerint például főtt burgonyával!