ChefGomba spagetti gombás paradicsomos szósszal

Spagetti gombás paradicsomos bazsalikomos szósszal

Hozzávalók:
5000 g csiperkegomba
1 padlizsán
5-6 paradicsom
1 marék olívabogyó
500 g spagetti
friss bazsalikom vagy koriander
olívaolaj, só, bors

Elkészítés:

A padlizsánt kockákra vágjuk és olívaolajon megforgatjuk. Fűszerezzük sóval, borssal.
A friss paradicsomokat meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat és apró kockákra vágjuk .
A padlizsánkockákhoz hozzáadjuk a felaprított gombát és a paradicsomkockákat és 2-3 perces folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk az olívabogyót és a zúzott fokhagymát.
Időközben kifőzzük a spagettit és a gombás-padlizsános-paradicsomos szószt a lecsepegtetett tésztára szedjük.