ChefGomba provence-i tarja csiperkegombával

Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtésztaágyon

Hozzávalók:
500 g csiperkegomba
1000 g sertéstarja szeletelve
Provance-i fűszerkeverék ízlés szerint
1-2 evőkanál dijoni mustár
1 lilahagyma
szőlőmagolaj, só, bors

Elkészítés:

Kis olajon a kiklopfolt hússzeleteket átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a provance-i fűszerkeveréket, a csíkokra vágott lilahagymát és a dijoni mustárt. Pici vizet adunk hozzá, hogy amíg a hús puhul, nehogy odakapjon.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a felezett vagy negyedelt gombákat.
Készre pároljuk. Ízlés szerint, aki igényli 2-3 evőkanál főzőtejszínnel krémesítheti.
Az időközben kifőzött zöldtésztával és némi friss zöldséggel, salátával tálaljuk