Gombás muffin

ChefGomba gombás muffin

Gombás muffin

Hozzávalók:

  • 6-7 közepes fej ChefGomba csiperkegomba
  • 250 g liszt
  • fél zacskó sütőpor
  • 1 dl tej
  • 4 tojás
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 evőkanál friss tárkony apróra vágva
  • 40 g parmezán
  • só, bors

Elkészítés:

Vágjuk apró kockákra a gombát és dinszteljük meg zsiradék nélkül.
Keverjük össze a lisztet a sóval, borssal, sütőporral.
Egy másik edényben keverjük össze a tejet, tojást, az olívaolajat és adjuk a lisztes keverékhez. Dolgozzuk össze és tegyük bele a tárkonyt, a parmezánsajtot és a gombát.
Adagoljuk muffin formákba és 200 fokon süssük kb. 25 percig.