,

Gombás kosárkák

Gombas kosarkak

Gombás kosárkák

Hozzávalók:

  • 250 g ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
  • 2 édesburgonya vagy 10 sárgarépa
  • fél gyömbér
  • fokhagymapor
  • snidling
  • olaj, só, bors
  • 1 doboz kész kosárka

Elkészítés:
Az édesburgonyákat vagy a sárgarépákat meghámozzuk, kockázzuk és reszelt gyömbérrel együtt készre pároljuk, majd pürésítjük.

A csiperkegombákat folyó víz alatt megmossuk, negyedeljük, majd sózzuk-borsozzuk, fokhagymaporral ízesítjük és kevés olajon lepirítjuk.

A kész kosárkákat megtöltjük a pürével, ráhelyezzük a pirított gombákat és megszórjuk snidlinggel.
Gyors, különleges vendégváró.