ChefGomba gombás lecsó tarhonyával

Gombás lecsó tarhonyával

Hozzávalók:

  • 8-10 nagyobb méretű ChefGomba csiperkegomba
  • 6-8 paprika
  • 6-8 paradicsom
  • 1 nagy vöröshagyma
  • fűszerpaprika
  • 500 g tarhonya
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A csiperkegombákat vastagabb szeletekre vágjuk, majd grillezzük. A paprikából és a paradicsomból lecsót készítünk: olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott paprikákat, sózzuk, majd meghintjük a fűszerpaprikával.

Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot és ízlés szerint addig főzzük, hogy a paprika roppanós maradjon.

Az így elkészített alkotókat egymás mellé rakva tálaljuk, körítésként tarhonyát aduk hozzá. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.