Gombás lecsó tarhonyával
Gombás lecsó tarhonyával
Hozzávalók:
- 8-10 nagyobb méretű ChefGomba csiperkegomba
- 6-8 paprika
- 6-8 paradicsom
- 1 nagy vöröshagyma
- fűszerpaprika
- 500 g tarhonya
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A csiperkegombákat vastagabb szeletekre vágjuk, majd grillezzük. A paprikából és a paradicsomból lecsót készítünk: olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott paprikákat, sózzuk, majd meghintjük a fűszerpaprikával.
Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot és ízlés szerint addig főzzük, hogy a paprika roppanós maradjon.
Az így elkészített alkotókat egymás mellé rakva tálaljuk, körítésként tarhonyát aduk hozzá. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.