ChefGomba gombas lencsetal

Gombás lencsetál

Hozzávalók:
1 tálca Portabella ChefMix
300 g főtt lencsekonzerv
1 citrom leve
1 nagy gerezd fokhagyma
3 közepes paradicsom hámozva, kockára vágva
friss koriander
olívaolaj

Elkészítés:
A ChefMix barna csiperkegombát negyedeljük, a sárgarépát vékony szeletekre vágjuk, a lilahagymát és az újhagymát finomra vágjuk.
A hagymákat olívaolajon dinszteljük, hozzáadjuk a sárgarépát és a gombát. Belenyomjuk a fokhagymát, beledobjuk a paradicsomot és sózzuk. Kb. 5-8 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a leszűrt lencsét. Rácsavarjuk egy citrom levét és tálalás előtt belekeverjük az apróra vágott koriandert és a ChefMix petrezselymet. Melegen tálaljuk és fogyasztjuk.
Könnyen elkészíthető, laktató, kitűnő őszi étel!