Gombás pirított csirkés egytál
Gombás pirított csirkés egytál
Hozzávalók:
- 300-400 g ChefGomba barna és fehér csiperkegomba
- 1 egész kisebb csirkemell (300-400 g)
- 2 sárgarépa
- fél fej karfiol
- fokhagymapor
- koriander vagy petrezselyem
- olaj, só, bors
Elkészítés:
Kevés olajon átpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és a kisebb rózsákra szedett karfiolt. Megszórjuk fokhagymaporral, sózzuk, borsozzuk. Kevés folyadékkal, fedő alatt pároljuk, pirítjuk, majd hozzáadjuk a negyedelt gombát is. Odapirítjuk, megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel.
Egytálételként is kiváló, de tálalhatjuk pirított burgonyával vagy főtt rizzsel is.