Gombás quinoával töltött sárga cukkini
Gombás quinoával töltött sárga cukkini görög joghurtos öntettel
Hozzávalók:
500 g ChefGomba barna csiperkegomba
2 sárga cukkini
200 g főtt quinoa
2 evőkanál zöldpeszto
parmezánsajt
olívaolaj, só, bors
300 g natúr görög joghurt
2 gerezd fokhagyma
friss menta
Elkészítés:
A barna csiperkegombát apróra kockázzuk, megpároljuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a főtt quinoát, a zöldpesztot és a kettévágott, kivájt cukkinikbe töltjük. Megszórjuk parmezánsajttal és 15-20 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütjük.
Az öntethez a joghurtba nyomjuk a fokhagymát, sózzuk és belekeverjük a csíkokra vágott friss mentát.