Gombás spárgás spagetti
Gombás spárgás spagetti
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
- 500 g spárga
- 250 g friss spagetti tészta
- 50 g szárított paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A spárgát megmossuk, megtisztítjuk, végeit levágjuk és 2 centis darabokra vágjuk. A gombákat leöblítjük és negyedeljük. A szárított paradicsomot csíkokra vágjuk.
A felhevített serpenyőben a gombát pirítani kezdjük, sózzuk és kevés olajjal meglocsoljuk.
1-1,5 perc után hozzáadjuk a spárgát és a paradicsomcsíkokat. Rányomjuk a fokhagymát, majd egy kevés olajat és 5-8 perc alatt félroppanósra pirítjuk a zöldségeket. Hozzáadjuk a kifőtt tésztát és összeforgatjuk. Kevés friss parmezánnal megszórhatjuk tálalás előtt.