Gombás tésztasaláta
Gombás tésztasaláta
Hozzávalók:
500 g ChefGomba csiperkegomba
250-300 g penne tészta
200 g koktélparadicsom
150 g fetasajt
1 csésze olívabogyó
2 gerezd fokhagyma
zöldfűszer
olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
Főzzük ki a tésztát, szűrjük le és hagyjuk kihűlni.
Vágjuk félbe vagy negyedeljük az apró gombákat és pirítsuk meg kevés olajon.
Olívaolajból, zöldfűszerből, fokhagymából, sóból, borsból készítsünk öntetet és forgassuk bele a főtt tésztát, a gombát, az olívabogyót és jól keverjük össze.
Végül óvatosan adjuk hozzá a kockára vágott fetasajtot és a felezett koktélparadicsomot.
Hűtőben tárolhatjuk, később is fogyaszthatjuk.