Grillezett csirkemell zöldborsós mentás vegyes gombával
Grillezett csirkemell zöldborsós mentás vegyes gombával
Hozzávalók:
150 g ChefGomba Gourmet shiitake
150 g ChefGomba pioppino
500 g csirkemell
300 g fejtett borsó
kis csokor újhagyma
Az öntethez:
natúr joghurt
apróra vágott zöldfűszerek (menta, citromfű, koriander)
fokhagyma, olaj, só, bors
Elkészítés:
A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk és kevés olajon meggrillezzük. A zöldborsót előpároljuk, leszűrjük, félretesszük. A gombákat egy kevés zsiradékon jól megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Az újhagymát karikára vágjuk, a kész hozzávalókkal óvatosan összeforgatjuk, a grillezett csirkemellek mellé tesszük és a zöldfűszerekkel elkevert joghurttal tálaljuk.