Grillezett Portobello burgonyasalátával
Grillezett Portobello burgonyasalátával
Hozzávalók:
- fejenként 2 ChefGomba Portobello gomba
- marinád: olaj, méz, szójaszósz, fokhagymapor, só, bors
A salátához:
- 1 kg salátaburgonya
- 200 g zöldborsó
- 1 csomag hónapos retek
A salátaöntethez:
- borecet vagy citromlé
- kapor
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
Marinádot készítünk, beletesszük a gombát, átforgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben vagy grillen a gomba mindkét oldalát 2-3 percig grillezzük.
A burgonyát héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük.
A zöldborsót megpároljuk, a retket karikákra vágjuk. Összeforgatjuk a salátaöntettel és azonnal tálaljuk.