, , ,

Grillezett Portobello burgonyasalátával

Grillezett Porto burgonyasalataval

Grillezett Portobello burgonyasalátával

Hozzávalók:

  • fejenként 2 ChefGomba Portobello gomba
  • marinád: olaj, méz, szójaszósz, fokhagymapor, só, bors

A salátához:

  • 1 kg salátaburgonya
  • 200 g zöldborsó
  • 1 csomag hónapos retek

A salátaöntethez:

  • borecet vagy citromlé
  • kapor
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Marinádot készítünk, beletesszük a gombát, átforgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben vagy grillen a gomba mindkét oldalát 2-3 percig grillezzük.

A burgonyát héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük.

A zöldborsót megpároljuk, a retket karikákra vágjuk. Összeforgatjuk a salátaöntettel és azonnal tálaljuk.