Ordogszeker gombas Buddhatal

Nyári Buddha-tál

Hozzávalók:

  • ChefGomba ördögszekér laskagomba
  • spárga
  • vadrizs
  • saláta
  • kaliforniai paprika
  • kígyóuborka
  • áfonya
  • zöldborsó
  • pirított mandula
  • fokhagymapor, olaj, só, bors

az öntethez (homogénre keverve):

  • szőlőmagolaj
  • balzsamecet
  • kevés mustár

Elkészítés:
Az ördögszekér gombákat vízszintesen felszeleteljük, kevés olajon, sóval-borssal-fokhagymával forró serpenyőben lepirítjuk.

A spárgát, a borsót megpároljuk, a rizst kifőzzük. A többi zöldéget nyersen felszeleteljük.

Kis halmokban ízlésesen egy tálra halmozzuk az összetevőket, meghintjük a mandulával és az öntettel tálaljuk.