Grillezett Portobello és csirkemell káposztasalátával
Grillezett Portobello és csirkemell káposztasalátával
Hozzávalók 4 főre:
- 8 ChefGomba Portobello gomba
- 2 egész csirkemellfilé szeletelve
- fokhagyma, olaj, só, bors
- a salátához: újkáposzta, citrom, friss kapor, só, olívaolaj
Elkészítés:
A csirkemellből kisebb szeleteket vágunk, kiklopfoljuk és a fokhagyma-olaj-só-bors pácba tesszük, állni hagyjuk.
A Portobello gombát vízszintesen kettévágjuk, mint a zsemlét. Megkenjük olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
Először a csirkemellet, aztán a gombákat mindkét oldalát hirtelen grillezzük.
Az új fehérkáposztát vékony csíkokra vágjuk. Citrom levéből, sóból, apróra vágott friss kaporból és olívaolajból öntetet készítünk, majd ebbe beleforgatjuk óvatosan a káposztát.
A két szelet gomba közé tesszük a csirkehúst és a friss salátával azonnal fogyasztjuk.