Grillezett Portobello és csirkemell káposztasalátával

Grillezett portobello csirkemellel es kaposztasalataval

Grillezett Portobello és csirkemell káposztasalátával

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 ChefGomba Portobello gomba
  • 2 egész csirkemellfilé szeletelve
  • fokhagyma, olaj, só, bors
  • a salátához: újkáposzta, citrom, friss kapor, só, olívaolaj

Elkészítés:
A csirkemellből kisebb szeleteket vágunk, kiklopfoljuk és a fokhagyma-olaj-só-bors pácba tesszük, állni hagyjuk.

A Portobello gombát vízszintesen kettévágjuk, mint a zsemlét. Megkenjük olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.

Először a csirkemellet, aztán a gombákat mindkét oldalát hirtelen grillezzük.

Az új fehérkáposztát vékony csíkokra vágjuk. Citrom levéből, sóból, apróra vágott friss kaporból és olívaolajból öntetet készítünk, majd ebbe beleforgatjuk óvatosan a káposztát.

A két szelet gomba közé tesszük a csirkehúst és a friss salátával azonnal fogyasztjuk.