Hawaii csirkemell Portobello ágyon mézes cukkinimetélttel

Hawaii csirkemell Portoval

Hawaii csirkemell Portobello ágyon mézes cukkinimetélttel

Hozzávalók:

  • 4 ChefGomba Portobello
  • 500 g csirkemell filé
  • 2 kisebb cukkini
  • fél ananász
  • 3 evőkanál méz
  • 4 szelet cheddar sajt
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk és mindkét oldalukat meggrillezzük.
Az ananászt meghámozzuk, félbe vágjuk és felszeleteljük, megkenjük mézzel és a csirke mellé tesszük. Mindkét oldalukat meggrillezzük, majd kiszedjük és félretesszük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a hússzeleteket, mindegyikre teszünk egy ananászt, majd egy szelet cheddar sajtot és 180 fokon összesütjük.

A Portobello gombák tetejét beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon mindkét oldalukat hirtelen átsütjük.
A cukkinit metéltre vágjuk és kevés mézzel roppanósra pirítjuk.

Tálaláskor a cukkinimetéltre tesszük a gombát és a hússzeleteket és azonnal fogyasztjuk. Könnyű, nyári, gluténmentes vacsora.