Hawaii csirkemell Portobello ágyon mézes cukkinimetélttel
Hawaii csirkemell Portobello ágyon mézes cukkinimetélttel
Hozzávalók:
- 4 ChefGomba Portobello
- 500 g csirkemell filé
- 2 kisebb cukkini
- fél ananász
- 3 evőkanál méz
- 4 szelet cheddar sajt
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk és mindkét oldalukat meggrillezzük.
Az ananászt meghámozzuk, félbe vágjuk és felszeleteljük, megkenjük mézzel és a csirke mellé tesszük. Mindkét oldalukat meggrillezzük, majd kiszedjük és félretesszük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a hússzeleteket, mindegyikre teszünk egy ananászt, majd egy szelet cheddar sajtot és 180 fokon összesütjük.
A Portobello gombák tetejét beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon mindkét oldalukat hirtelen átsütjük.
A cukkinit metéltre vágjuk és kevés mézzel roppanósra pirítjuk.
Tálaláskor a cukkinimetéltre tesszük a gombát és a hússzeleteket és azonnal fogyasztjuk. Könnyű, nyári, gluténmentes vacsora.