Husveti brunch

Húsvéti brunch

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
  • méz, gyömbérpor, só, olaj
  • újburgonya, rozmaring, só
  • túró, kapor, só
  • újhagyma, hónapos retek, fejes saláta
  • fonott kalács

Elkészítés:
A gombát megmossuk, majd kevés olajon átforgatjuk, sózzuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a gyömbérport, majd aranybarnára karamellizáljuk.

Az újburgonyát sózzuk, megszórjuk rozmaringgal és sütőben megsütjük.

A túrót összekeverjük az apróra vágott kaporral és sóval.

A zöldségeket felszeleteljük.

Ízlés és tetszés szerint egy tányérra halmozzuk az elkészített összetevőket és fonott kaláccsal tálaljuk, fogyasztjuk.