,

Padlizsános paradicsomos laskaragu

Padlizsanos gombas laskaragu

Padlizsános paradicsomos laskaragu

Hozzávalók:

  • 300 g ChefGomba laskagomba
  • 300 g pizzamozzarella
  • 2 padlizsán
  • 150 ml fűszeres paradicsomszósz
  • 100 g sűrített paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • oregánó
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
A laskagombát csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megpároljuk, majd lepirítjuk.

A paradicsomszószokat összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd hozzáforgatjuk a laskagombát. Egy tepsi alját pici olajjal kikenjük, rátesszük az ujjnyi vastagra vágott padlizsánkarikákat, ráhalmozzuk a paradicsomos-gombás szószt, tetejét pedig kirakjuk mozzarella korongokkal. Megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal és 30 percig 180-200 fokos sütőben összesütjük.