Padlizsános paradicsomos laskaragu
Padlizsános paradicsomos laskaragu
Hozzávalók:
- 300 g ChefGomba laskagomba
- 300 g pizzamozzarella
- 2 padlizsán
- 150 ml fűszeres paradicsomszósz
- 100 g sűrített paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- oregánó
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A laskagombát csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megpároljuk, majd lepirítjuk.
A paradicsomszószokat összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd hozzáforgatjuk a laskagombát. Egy tepsi alját pici olajjal kikenjük, rátesszük az ujjnyi vastagra vágott padlizsánkarikákat, ráhalmozzuk a paradicsomos-gombás szószt, tetejét pedig kirakjuk mozzarella korongokkal. Megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal és 30 percig 180-200 fokos sütőben összesütjük.