Juhtúróval töltött gombafejek friss salátával
Juhtúróval töltött gombafejek friss salátával
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba kisebb méretű barna csiperkegomba
- 300 g juhtúró
- 1 fej saláta
- 1 csokor retek
- 1 csomag újhagyma
- fél kígyóuborka
- 3-4 főtt tojás
- balzsamecetkrém
Elkészítés:
A gombák tönkjét eltávolítjuk és óvatosan megtöltjük a juhtúróval. Rácsos tepsiben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ezalatt elkészítjük a salátát. A zöldsalátát összetépkedjük, a retket, az újhagymát, a főtt tojást és uborkát apró kockákra vágjuk. Összeforgatjuk és meglocsoljuk balzsamecetkrémmel.
A gombafejeket a saláta mellé tesszük és azonnal fogyasztjuk.