ChefGomba Juhturoval toltott gombafejek tavaszi salataval

Juhtúróval töltött gombafejek friss salátával

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba kisebb méretű barna csiperkegomba
  • 300 g juhtúró
  • 1 fej saláta
  • 1 csokor retek
  • 1 csomag újhagyma
  • fél kígyóuborka
  • 3-4 főtt tojás
  • balzsamecetkrém

Elkészítés:
A gombák tönkjét eltávolítjuk és óvatosan megtöltjük a juhtúróval. Rácsos tepsiben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Ezalatt elkészítjük a salátát. A zöldsalátát összetépkedjük, a retket, az újhagymát, a főtt tojást és uborkát apró kockákra vágjuk. Összeforgatjuk és meglocsoljuk balzsamecetkrémmel.

A gombafejeket a saláta mellé tesszük és azonnal fogyasztjuk.