Kecskesajtos brokkolikrémmel töltött Portobello
Kecskesajtos brokkolikrémmel töltött Portobello
Hozzávalók:
- 8 db ChefGomba Portobello
- 1 fej brokkoli
- 2-3 evőkanál rizstejszín
- 100 g natúr kecskesajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 dl joghurt
- friss zöldfűszer
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A brokkolit rózsákra szedjük és aprítóban rizs állagúra daráljuk. Egy serpenyőben olajon elkezdjük párolni, sózzuk és zúzott fokhagymával fűszerezzük. Kevés folyadékot adunk hozzá és kb. 20 perc alatt készre pároljuk. Hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzákeverjük a rizstejszínt és a kecskesajtot, villával összedolgozzuk.
A Portobello gombák tönkjét kitörjük, megtöltjük a brokkolikrémmel és rácsos tepsiben készre sütjük őket. A mártogatóshoz a joghurtba keverjük az apróra vágott zöldfűszert és ezzel tálaljuk.